Koninginnestaete

Op de locatie Noord Koninginnewal 91 te Helmond, waar voorheen een Grieks restaurant met bovenwoningen gevestigd was, gaat Adriaans Vastgoed een kleinschalig appartementencomplex realiseren. De woningen zullen door Adriaans Vastgoed worden verhuurd.

Het complex zal bestaan uit zeven 3-kamerappartementen. Elk met een eigen berging op de Begane Grond. Alle appartementen hebben een buitenterras aan de straatzijde en het appartement op de Begane Grond heeft daarnaast aan de achterzijde ook een patio-terras.

Met een prachtige locatie in het hart van de stad is alles wat u nodig heeft binnen loopafstand. Verder wordt bij het ontwerp en de uitvoering veel aandacht besteed aan duurzaam bouwen. Benieuwd naar de details en wilt u zowel impressies als plattegronden van de verschillende appartementen zien? Klik dan op de onderstaande link om de brochure te openen!

Brochure Koninginnestaete

Vooruitgang Koninginnestaete

Geïnteresseerd en wilt u zich graag inschrijven? Vul dan het digitale inschrijfformulier in op deze pagina of download het via Inschrijfformulier huurwoning.

Inschrijfformulier

Gegevens aanvrager

Gegevens partner aanvrager

De volgende documenten dienen bijgevoegd te worden bij uw aanvraag: Kopie identiteitsbewijs aanvrager - Kopie identiteitsbewijs partner aanvrager - Jaaropgave aanvrager - Jaaropgave partner aanvrager - Laatste drie loonstroken aanvrager - Laatste drie loonstroken partner aanvrager - Verhuurdersverklaring van vorige verhuurder van aanvrager - Verhuurdersverklaring van vorige verhuurder van partner aanvrager - Uittreksel uit het bevolkingsregister inclusief woonhistorie aanvrager - Uittreksel uit het bevolkingsregister inclusief woonhistorie partner aanvrager