Transformatie commerciƫle ruimte naar 3 appartementen Rijpelberg, Helmond

In samenwerking met Adriaans Bouw B.V. heeft Adriaans Vastgoed B.V. aan het Utrechtplein in de Helmondse wijk Rijpelberg een commerciële ruimte, waar voorheen een Chinees restaurant gevestigd was, omgebouwd naar drie volwaardige appartementen. Deze appartementen zijn ondertussen opgeleverd en ze staan in de verkoop.

Op deze pagina vindt u alles over het project Utrechtplein. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet en houdt u op de hoogte van alles wat er speelt rond dit project!

Zie onderstaande tijdlijn voor een fotografisch overzicht van de vooruitgang:

14 oktober 2021: de 3 appartementen zijn opgeleverd en staan te koop!

Aan het Utrechtplein in de Helmondse wijk Rijpelberg is een commerciële ruimte, waar voorheen een Chinees restaurant gevestigd was, omgebouwd naar drie volwaardige appartementen. De nieuwe appartementen (72, 85 en 88 vierkante meter) beschikken ieder over een eigen berging, volwaardige bad- en slaapkamers en een mooie nieuwe open keuken met luxe keukeninrichting.

Richtprijzen:

Groningenhof 51: € 199.000,00 k.k. (verkocht)

Groningenhof 51 (V).jpeg

Groningenhof 53: € 244.000,00 k.k. (verkocht)

Groningenhof 53 (V).jpeg

Utrechtplein 4: € 235.000,00 k.k. (verkocht onder voorbehoud)

Utrechtplein 4 (IV).jpeg

Wilt u meer weten of heeft u belangstelling, bekijk dan de brochure of neem contact met ons op.

5 augustus 2021: De kozijnen, ramen en deuren appartementen zijn geplaatst.

De drie appartementen worden momenteel afgebouwd. De kunststofkozijnen, ramen en deuren zijn geplaatst en de wanden en plafonds gestukt. Wederom een mooie mijlpaal in dit uitdagende project!

Kozijnen Utrechtplein.jpg

15 juni 2021: appartementen krijgen vorm

Nu de binnenwanden zijn geplaatst en de plafonds worden afgewerkt beginnen de drie nieuwe appartementen al aardig vorm te krijgen!

Binnenwanden.jpg Binnenwanden 2.jpg

20 april 2021: Start sloop

In twee dagen tijd is de gehele binnenkant van het pand gesloopt en gestript en blijft enkel één grote ruimte over vanuit waar de nieuwe appartementen zijn vorm kunnen gaan krijgen.

Sloopwerkzaamheden 20-4-2021.jpg 1619977377403.jpg